turen til sorø

her kommer en forsinket blog om Sorø turen i intro ugen. om onsdagen to vi af sted ca kl 10 med instituttets busser og var ved kongskilde friluftgaard ved end 11 halv 12 tiden. da vi kom fik vi vist hvor vi skulle sove og så fik vi pakket ud. efter det skulle vi have frokost inden vi skulle ud og sejle på sorø sø med en guidet båd det var lidt kedeligt men det gik okay det handlet meget om hvad der skete fortiden omkring Sorø og Sorø sø. bagefter skulle vi spise på en kinesisk restaurant. det var virkelig mums. vi endte med at sidde der halanden time. bagefter gik turen hjem mod kongskilde igen hvor vi var pænt trætte. så jeg kig tidligt i seng.om torsdagen skulle nogen af os ud at ride og andre sejle i kano. jeg skulle ud og ride på en rideskole som ikke ligger langt fra sorø. kæft det var hårdt i starten var jeg meget nervøs men det endte faktisk med at jeg kunne trave med pisk så det syntes jeg var godt gået. efter at vi har reddet i en timens tid gik turen hjem for at spise frokost. det var meningen at jeg skulle have været med til bytur men fordi jeg var så træt så faldt jeg i søvn så der skete ikke mere for mig den dag. om fredagen gik tur hjem vi skulle op klokken otte men fordi jeg skulle køres hjem fordi jeg bor i Sorø skulle jeg lidt tidligere op fordi en skulle køres til toget. alt i alt en god introtur med masser af hygge. når jeg så glemte jeg da også lige at fortælle at vi da også hygget med bål om aftenen som da også var meget hyggeligt. da jeg kom hjem var jeg bare flad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *