uro og syner

denne blog er ikke særlig positiv. så hvis du ikke er til dårlige ting så læs ikke videre. det starter i går hvor en masse tanker kom med en masse uro og stemmer som sagde at jeg skulle gøre selvskade og de sagde at ingen kan lide mig og at jeg bare skal forlade verdenen. og det giver de mig virkelig lyst til at gøre. lige nu har jeg bare brug for at finde tryghed hos en eller anden. det her kan jeg kan jeg ikke klare alene mere. jeg har brug for hjælp. men alle at jeg ikke er syg nok til at blive indlagt. de siger bare at det nok skal gå væk. og det er jeg da også sikker på at det gør. men vejen derhen kan jeg ikke klare alene. men hvad skal der til for at jeg kan få den hjælp som virkelig slår til i sidste ende. det her medicin som jeg får nu. ja det hjælper da men bare ikke godt nok. jeg er snart ved at opgiv det her for ingen forstår mig og kan give mig den rette hjælp som jeg søger. det er ikke en bebrettelse af mine venner som hjælper mig for de støtter mig virkelig og det virker.  det skal i sku have tak for. uden jer var jeg ikke kommet så langt. men tilbage til den anden ting som titlen siger de syner som jeg fik her i dag. da jeg var på vej til instituttet så jeg bare alle mulige personer som fulte efter mig og ville gøre mig ondt. det var virkelig ikke rart.  de var alle steder og jeg kunne høre lyden af dem jeg kunne høre at de gik efter mig og sagde en helt masse som jeg ikke kunne tyde hvad var og det gjorde mig mere angst for så viste jeg ikke hvad de ellers ville. efter jeg er kommet hjem kan jeg stadig mærke de er lige bag mig jeg kan ikke flygte selvom jeg prøver. nu har jeg så taget ud til en ven for at se om det hjælper. men de er her stadig. lige meget hvad jeg gør. hvordan skal jeg dog komme af med alt det uro. stemmer og alle de syner. jeg tror slet ikke jeg får sovet så jeg må bare klare den til i aften klokken er lige nu 04:22 så der er langt vej endnu. men lad os se frem ad. senere i dag skal jeg ud og købe nyt pc udstyr. så det bliver bare dejligt. jeg håber at i andre har sovet godt når i læser denne blog. for det har jeg ikke. det er svært at holde mig fra selvskaden den er lige ved min side klar til at overtage mig. men det må den bare ikke. men fuck det er svært.

9 Replies to “uro og syner”

  1. Årh Ronnie det lyder ikke rart, at du har det så skidt, men så er det jo godt du har hjælp i form af pædagogerne på Bo-afdeling, Ida Christense og dine venner. Og ikke af forglemme din medicin, som forhåbentlig skal gøre det lidt lettere for dig, og til at holde ud jeg kender virkelig godt følelsen af, at man er kommet så lang ud, at man bare ikke ved, hvad man skal gøre for jeg har selv været der, hvor du er nu.. Jeg håber rigtig meget, at Seroquel giver lige så god effekt hos dig, som det gjorde hos mig i sin tid. Husk, at du bare kan komme, når du har brug for det, for jeg lytter gerne, og hjælper dig så godt, som jeg overhovedet kan. Det må du ikke tvivle på.

  2. Jamen det er jo derfor du skal snakke med nogen, når det hele bliver for svært, og ikke bare gå med det alene. Og du lyder næsten, som om du vil have det skal gå galt. Jeg håber da ved Gud ikke at det ender galt, for det ville jeg slet, slet ikke kunne bære!

  3. Okay, hvornår snakkede du med Bispebjerg? Og har du snakket med Ninni om det? Er det ikke hende du har fået som kontaktperson? Jeg er glad for at du føler jeg hjælper dig, for det prøver jeg så godt jeg nu kan.

  4. Hej Ronnie

    Jeg har nu lige læst din blog, og det lyder til at du har det rigtig svært. Hvor længe har du følt dig forfulgt? Jeg forstår godt at selvskaden virker som den nemme og hurtige løsning, når du har det så dårligt. Jeg synes helt bestemt, at du skal fortælle Ida om alle de ubehagelige oplevelser, som du beskriver så flot i denne blog. Og hvis ikke du kan få det sagt når du er hos hende, så send hende denne blog, så hun kan se, at du har det svært, og brug for hjælp. Du skriver, at alle siger at du ikke er syg nok til at blive indlagt hvem mener du med alle? Har du da snakket med mange om en indlæggelse? Jeg synes helt sikkert du skal snakke med nogen om det her, for du kan og skal ikke være alene med alt det svære. Jeg håber du kunne holde dig fra selvskaden, og hvis ikke er det også okay, for jeg forstår tankerne, impulserne og trangen når det hele er for svært virker det som en nem løsning bare at give efter og lade impulserne tale for sig. En ting skal du vide jeg er her så godt jeg kan magte og rumme det, og jeg vil til hver en tid støtte dig. Jeg er glad for at du ikke gjorde, som stemmerne sagde. Hjalp det dig at være hos vennen eller gjorde det ingen forskel? Jeg håber du har det bare en lille smule bedre i dag søde. Husk jeg er her.

    1. hej katja jeg er glad for alt den hjælp du giver mig. det betyder så meget for mig. jeg snakket med bispevjerg og de mente at jeg ikke behøvet indlæggelse og det siger claus også jeg ikke gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *