To gode dage på min mors arbejde

Her i tirsdag og onsdag var jeg i praktik på min mors arbejde. Hun arbejder med at pakke vare på et lager. Der er mange opgaver i forbindelse med dette. Fx hvis en kunde vil have en bestemt vare. Så skal vi ud på lageret hente varen pakke den på en pale og sende den af sted. Jeg har været med til at skulle se hvordan de arbejdet. Det var ikke alt jeg kunne være med til da jeg ikke kunne se nok til det. Men jeg fik en masse ud af det. Jeg kunne sætte fragt seddler og label på pakkerne. Og være med til at pakke dem på paler. Jeg har også gået på lageret og samle de forskellige ting sammen som kunderne skal have. Der var også en maskine som indeholdte vare som jeg har kunne bruge ved at man skriver et varenummer. Så viser den hvad det er for en vare og hvor mange antal der er. Maskinen hedder en logomat. Det var virkelig Nice at det var noget som jeg helt selv kunne klare. Det var i korte træk det jeg har lavet. Jeg syntes virkelig at det var Nice og det er helt sikkert noget jeg gerne vil prøve igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *