Angst for på tirsdag

her på tirsdag skal jeg noget for første gang. jeg skal nemlig i en gruppe som hedder mestring og muligheder. sådan som jeg har forstået det. så handler det om at man skal lære at mestre det som man kæmper med psykisk. jeg er skide angst fordi at det er noget som jeg ikke har prøvet før. og at jeg er bange for at skulle udfordre mine stemmer. skygger og dæmoner. og det er nok det at jeg kommer til at skulle. lige nu har jeg bare lyst til at aflyse og blive hjemme. for jeg kan slet ikke rumme det lige nu. men på den anden side så er det vel nok noget som ville kunne hjælpe mig på sigt. det er kun tiden der kan fortælle hvad der kommer til at ske. jeg er også meget angst for at skulle sidde i en gruppe sammen med andre. jeg er ikke så god til at åbne mig op og skulle byde ind med ting. men som min ene behandler sagde så behøver man heller ikke til at starte med. man kan bare tage det i sit eget tempo. hvilket jeg helt klart også gerne vil gøre. jeg skal lige se de andre an. og se hvad det er for noget. jeg håber at det kommer til at gå godt. men som skrevet tidligere så er jeg også meget bange for hvad der kommer til at ske. men nu får vi jo at se hvordan det kommer til at gå. jeg skal nok holde jer opdateret her på bloggen. ingen tvivl om det.

lige nu mens jeg skriver dette blogindlæg er det søndag. og jeg ved slet ikke hvad jeg skal bruge resten af min søndag på. lige nu er klokken 14:20 og det er meget lang tid før jeg kan ligge mig under min kædedyne igen. jeg overvejer om jeg skulle tage ned og handle. men på den anden side så magter jeg det ikke helt alligevel. lige nu føler jeg bare ikke at jeg har overskud til noget som helst. vejret er godt. så jeg burde jo ikke sidde herindenfor men komme ud i det gode vejr. men selv det kan jeg bare ikke overskue. jeg ved slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. jeg føler mig meget urolig og rastløs. jeg har bare allermest lyst til bare at gå i seng igen. men det ville nok ikke være den bedste ide da jeg så bare ikke kan sove i aften. hvilket at jeg skal. så jeg ikke vender min døgnrytme helt på hovedet. jeg gik også tidligt i seng i går lørdag. det er nok derfor at jeg er kommet op i dag så tidligt som jeg er. på det punkt er det dejligt at kunne få lidt ud af dagen. men samtidig så er der også bare virkelig lang tid til at jeg kan gå i seng igen hertil aften. men sådan er det jo nu engang.

jeg vil til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *