Blogindlæg nummer 200

så runnet bloggen indlæg nummer 200

når jeg tænker tilbage her på bloggen så er det med meget blandet tanker. denne her blog har virkelig stået model til mine inderste tanker. mine meget svage punkter samt udviklingen i mit liv. da jeg startet den i 2011 havde jeg slet ikke tænkt at jeg ville skrive så meget som jeg gjorde. og slet ikke mine inderste tanker og følelser. jeg er virkelig glad for at du stadig vil læse med. også selvom mine perioder er meget svingede. og nok ikke helt så rare at følge med i. jeg glæder mig dele mine inderste tanker i fremtiden. og jeg er virkelig glad for at jeg har denne blog. uden bloggen ved jeg slet ikke hvad jeg skulle gøre. for det hjælper så meget at kunne komme af og sætte ord på mine inderste følelser.

så lad os da lige tage 200 blogindlæg mere. skal vi da ikke det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *