så er det lige om det det sker

klokken er lidt over ti her mandag formiddag og jeg har lige været i bad. man ved jo aldrig hvordan bruserne er derude lige nu er jeg ved at pakke en taske. sagen er den at i dag skal min nabo og jeg tage kontakt til psykiatrisk skadestue for at finde ud af om jeg skal indlægges i dag. eller om jeg bare bliver sendt hjem igen. lige nu sidder jeg og tænker på hvordan skal vi gøre det. skal vi bare ringe derud først. eller skal vi bare møde op?

her det seneste stykke tid har jeg ikke just fået det bedre. tværtimod. stemmerne er slemme. min selvskade tager til. og mine selvmordstanker er også taget til. det køre sådan meget op og ned. lige nu har jeg det nogenlunde. men jeg ved ikke hvordan jeg har det om en halv time.

jeg tog også meget pn inden jeg gik i seng i nat. jeg ved ikke om det er det der har givet bonus. jeg er faktisk meget angst for hvad der skal ske. hvad vil de gøre med mig. og hvad er forløbet. lige nu siger mine stemmer at jeg bare skal sige at jeg har fået det nogenlunde igen og at det ikke er så slemt. men spørgsmålet er om jeg kan holde facaden. eller om det hele vil falde fra hinanden. det er det store spørgsmål. bare det at jeg måske ikke skal sove i min egen seng og endda et helt fremmet sted. gør det hele ikke just bedre. jeg er virkelig spændt. også hvor længe skal jeg være indlagt. er det bare en dag. eller mere? det gør mig i den grad utryg da jeg ikke ved hvad der skal ske. det er trods alt første gang jeg måske skal være indlagt. sidst jeg blev indlagt var helt tilbage i 2013 hvor jeg boede på blindeinstituttet hvor jeg desværre havde taget en overdosis. og måtte indlægges.

stemmerne vil rigtig gerne have at jeg bare lader som om alt er okay. så jeg kan blive sendt hjem igen. hvilket jeg godt kan følge dem i. for jeg er sku ikke meget for at blive indlagt. for så skal jeg åbne mig op for helt fremmet mennesker som jeg aldrig har mødt før. det er virkelig angstprovokerede må jeg nok indrømme 🙁

jeg skal nok skrive en blog senere om hvordan det er gået. hvis jeg bliver indlagt så er spørgsmålet er om jeg må beholde min computer og min telefon. det håber jeg selvfølgelig at jeg må. de to ting kan jeg slet ikke undvære. lige nu har jeg sat alt til ladning i tilfælde af at jeg ikke må beholde mine ledninger.

så det hele bliver meget spændende hvad der kommer til at ske. må man sige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *