dagen i dag

dagen i dag har faktisk været okay. min bostøtte kom forbi i dag med en rigtig god gave til mig. jeg har nemlig længe ønsket mig en kædevest. og efter lang tids venten og skrivelse frem og tilbage med min rådgiver. er det lang om længe lykkedes at finde en kædevest som jeg faktisk kunne passe. jeg er virkelig glad for den. lige nu har jeg den på prøve. for at se om det faktisk er noget for mig. jeg har gået meget med den her i dag. og den giver mig rigtig meget ro. og gør at jeg bedre kan have plads til at kunne håndtere alt det andet som jeg kæmper med. jeg ville blive så glad hvis jeg kan få lov at beholde den. men vi må se hvad der kommer til at ske. vi skal snakke om den næste gang at min bostøtte kommer forbi på torsdag. så det skal nok blive godt. må man sige.

nu vil jeg til at afslutte dette kort blogindlæg. jeg ville bare lige komme med en lille opdatering på kædevesten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *