de mener ikke at jeg er klar til det

her i dag kom min ergoterapeut ind til mig for at vi lige skulle planlægge ugen sammen. da jeg ikke havde det særlig godt spurgte hun mig om vi skulle gå en tur. hvilket jeg sagde ja til. vi snakkede bl.a andet om de to afprøvninger som hun skulle lave med mig. her i morgen skal vi lave mad her på afdelingen og torsdag skulle vi prøve at gøre det samme hjemme hos mig.

når men da vi var ude at gå snakkede vi om torsdag og om at jeg følte mig meget utryg omkring det at blive udskrevet fordi jeg var meget bange for at jeg måske ville gøre skade på mig selv eller det der er værre. hvortil hun sagde at selvfølgelig ville de ikke udskrive mig hvis ikke jeg var klar til det. nu sidder jeg så her på afdelingen og har lige snakkede med en socialrådgiver omkring det med udskrivelse og mulig bostøtte. der er måske en mulighed for at jeg kan prøve at komme hjem op overlov i weekenden for at se hvordan det er går. det vil sige at de udskriver mig ikke. men at vi ser om jeg er klar til at komme hjem. dette syntes jeg lyder som en rigtig god ide. og det er noget som jeg glæder mig rigtig meget til. men intet er sikkert endnu. da jeg lige skal snakke med en læge først omkring det hele.

så socialrådgiveren vil tage kontakt til kommunen og give dem en udtagelse samt indhente en masse oplysninger. så vi på den måde kan finde den rette hjælp til mig. så der kommer godt nok til at ske en masse i løbet af ugen må man sige.

lige nu sidder jeg og venter på at jeg bliver hentet og kørt ud til institut for syn og hørelse da jeg skal derud og afprøve en række hjælpemidler. for at se om jeg har brug for noget andet end det jeg har nu. så det skal nok blive godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *