udskrivelsesmøde på mandag

her i går kom min kontaktperson indtil mig for at snakke med mig. hun sagde at der var blevet besluttet at der skulle holde et udskrivelsesmøde på mandag for at vi ligesom kan få lagt en plan for min videre indlæggelse samt hvor når jeg evn skal udskrives plus vi også skal snakke om hvilken støtte jeg skal have i hjemmet. jeg er meget angst for hvad der skal ske. på den ene side vil jeg gerne udskrives. men samtidig ved jeg ikke om jeg er klar til det endnu. der kommer både nogen fra kommunen. jobcentret og min distriktssygeplejerske og sikkert nogen flere som jeg ikke kan huske. jeg har fået tilbudt at deltage i mødet men hvis det bliver for meget. så har jeg heldigvis fået lov at trække mig.

vi må se hvordan det går hvis jeg får orlov til at komme hjem her i dag og henover weekenden. hvis det går godt. så kan det jo være at der ikke er så længe til en udskrivelse. men hvis ikke det går. jamen så kan jeg altid komme tilbage til afdelingen. jeg har stuegang her om lidt hvor jeg skal snakke med længe omkring det hele. så det bliver rigtig spændende hvad der kommer til at ske. lige nu er jeg bare virkelig bange for at jeg måske får et nej til at komme hjem. for så skal jeg være her på afdelingen henover weekenden. hvilken jeg helst gerne vil undgå da det virkelig er kedeligt ikke nok med det. så har jeg jo glædet mig til at komme hjem en tur. men der er ikke andet for end at se hvad længen siger til det hele.

her i dag skal jeg faktisk hjem. da jeg igen skal testes i hvordan jeg klare mig i en række opgaver. da det skal være med til at afgøre hvilken støtte jeg skal have i hjemmet. når jeg bliver udskrevet. jeg skal nok lige skrive et blogindlæg om hvordan det er gået med det hele.

nu vil jeg afslutte dette blogindlæg da jeg snart skal have stuegang.

god dag til jer derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *