den helt store udredning

som mange er jer ved så er jeg jo stadig indlagt. og har været det den seneste halanden uge. i går var jeg til møde med en ergoterapeut som gerne ville udrede mig for at finde hvor meget jeg kan holde til inden jeg alt for træt hun stillede mig en masse spørgsmål omkring mine stemmer og hvordan de påvirkede mig samt hvad jeg ellers kæmpet med. jeg kan desværre ikke huske ret meget af det fra i går da der var virkelig mange spørgsmål.. men planen med ergoterapeuten er at vi skal teste hvordan jeg laver mad hjemme hos mig hvor hun så skal finde ud af hvor meget støtte jeg skal have. og hvad det er for noget støtte som jeg har brug for. vi skal mødes to gange. nemlig på tirsdag og torsdag. dog kan jeg ikke lige huske hvad vi skal lave på torsdag. det er også der hvor jeg måske skal enten udskrives eller prøve at komme lidt hjem til at starte med. for at se hvordan det går. det er jeg meget spændt på.

her i dag skal min mor og jeg ud i ikea da min søster skal have nogen småting. ellers har jeg ikke de store planer. andet end at sidde her på afdelingen. der er desværre ikke så meget at give sig til desværre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *