er jeg mon klar til det?

som mange af jer ved. så er jeg stadig indlagt og har været det i noget tid. her i går snakkede jeg med noget af personalet. hvor vi snakkede om den plan for min indlæggelse. de sagde at de måske overvejet at udskrive mig torsdag. dette har jeg det meget stramt med. jeg ved ikke om jeg er klar til det. og om jeg kan modstå stemmernes træng til at lave selvskade eller gøre det der er værre. lige nu mens jeg skriver dette blogindlæg. kan jeg godt mærke deres aktivitet og at de gerne ville have mig til at gøre forskellige ting. jeg har heldigvis fået noget pn. og her kl 22 skal jeg have min aftenmedicin. så håber jeg at det kommer til at gøre at jeg kan få det bedre. det jeg også er bange for ved at jeg skal udskrives. er at hvis jeg vil indlægges igen. så skal jeg igennem hele møllen en gang til. hvilket jeg på ingen måde kan overskue. og det nok også vil betyde at jeg ikke magter at kontakte skadestuen hvis jeg skulle få det værre igen. så det er jeg virkelig nervøs for. må jeg nok indrømme.

her den kommende uge skal jeg bl.a snakke med institut for syn og hørelse omkring nye hjælpemidler fx forstørrelse og oplæsning til min computer. jeg skal også afprøves i forskellige ting for at se hvordan jeg reagere på dem. det er for at de så kan se hvordan det går psykisk. så jeg har massere at se til i løbet af ugen. jeg er bare spændt på om jeg kan overskue det hele. men der er ikke andet for end at tage det en ting ad gangen. så der er ikke andet for

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *