indlagt igen og overført til ny afdeling

siden sidste blogindlæg er der da sket lidt må man sige. her forleden kunne jeg bare mærke at det ikke gik den rigtig retning. jeg valgte derfor sammen med min nabo og tage kontakt til den psykiatriske skadestue. for at høre hvad vi lige kunne gøre ved de. de sagde at jeg skulle komme derud også ville de tage en vurdering. da jeg kom derud var der en del ventetid på at komme til at snakke med en læge. da det blev min tur kom jeg ind til en læge og et andet personale hvor jeg skulle forklare hvordan jeg havde det. jeg fortalte dem bl.a hvilke planer stemmerne havde og at jeg havde lyst til at udføre dem. jeg sagde også at jeg havde meget lyst til selvskade. og at det ikke sikkert at jeg kunne stå i mod det ret meget længere. det blev derfor besluttet at jeg skulle indlægges på akutmodtagelsen da vi lige skulle finde ud hvad vi skulle gøre derfra. efter at have været indlagt i et par dage blev det besluttet at jeg skulle overflyttes til en ny afdeling da man kun kunne være indlagt i tre dage. desværre var der ikke plads til mig lige med det samme. jeg måtte derfor være indlagt en dag mere på akutmodtagelsen. her i dag blev jeg så flytte til den nye afdeling. som jeg allerede er rigtig glad for at være på. folk virker flinke og stemningen og omgivelserne er rigtig gode.

planen er så at vi skal finde ud af om min medicin virker som den skal eller om jeg så skal prøve noget andet. da mine stemmer er rigtig slemme for tiden. og både min distriktssygeplejerske og psykiater er meget bekymret for mig og hvad der kunne komme til at ske hvis jeg ikke får den rigtige hjælp. jeg skal snakke med min distriktssygeplejerske og en læge i morgen. så det bliver rigtig spændende at se hvad vi kommer frem til. en ting er sikkert. og det er at jeg nok skal være her i et godt stykke tid. det er både dejligt men også rigtig angstprovokerede da jeg ligesom ikke er i egne omgivelser. men jeg er sikker på at det nok skal gå. jeg tror at de nok skal passe rigtigt godt på mig.

her i dag skal jeg faktisk ikke være så meget på afdelingen. jeg har nemlig fået lov til at komme på udgang sammen med min mor som er i aalborg i disse dage. da min søster flytter tilbage til byen. så det glæder jeg mig meget til. normalt må jeg faktisk ikke komme ud det første døgn. men jeg har heldvis fået en særtilladelse. så det er jo bare super dejligt.

ellers har jeg ikke de store planer for de næste par dage. jeg skal nok ses med min mor. ellers skal jeg nok bare lære afdelingen at kende. så der er nok en del nye indtryk at skulle forholde sig til.

nu vil jeg afslutte dette blogindlæg og ønske folk en dejlig aften derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *