den seneste tid

det er et stykke tid siden at jeg har skrevet et blogindlæg her på siden. der er sket nogen ting både godt og skidt. jeg har desværre mistet en god ven. jeg har til bisættelse her forleden. det var rigtig hårdt at skulle igennem. nu savner jeg ham rigtig meget. lige nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. jeg har bare mest lyst til at rejse op til ham. men der er så nok nogen som vil savne mig hvis jeg ikke var her mere. udover det så har jeg været til et event hos blindmotion. det var rigtig hyggeligt men også rigtig hårdt da det har vareret hele dagen. men det var rigtig godt at være med til. jeg skal hjælpe til med deres hjemmeside og nogen andre ting. så det skal nok blive godt.

ellers så går det nogenlunde. der er kommet navn på en af mine stemmer. og jeg ved ikke helt hvordan jeg har det med det. det er jo meget godt at hun har fået et navn. men samtidig er jeg også bange for at tiltale hende ved navn. for jeg ved jo ikke hvordan hun vil reagere på det. men det må tiden jo vise. her i næste uge skal min mor og jeg til Lalandia. hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. det er nærmest blevet en tradition at vi skal afsted hvert år. så det ser jeg meget frem til. ellers er der faktisk ikke sket det store. jeg går i gruppe som jeg plejer. i morgen kommer der hjemmehjælp og min bostøtte. så det skal nok blive godt.

jeg vil til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *