det går faktisk okay

klokken er ikke mere end hvert i et. jeg har lige sat mig her ved computeren. dagen i dag skal jeg bruge på at jeg får besøg af min bostøtte. og at der kommer min nye hjemmehjælp. jeg har nemlig skiftet leverandør da privatplejen som jeg tidligere havde ikke kunne finde ud af det. og det gjorde mig meget utryg. i dag er det så som sagt de nye som kommer. dette er jeg heller ikke særlig tryg ved. men det handler bare om at jeg lige skal lære dem at kende. så det skal nok gå er jeg sikker på. lige nu har jeg lige taget min kædevest på. jeg er virkelig glad for den. jeg kan hverken undvære min kædevest eller min kædedyne. det er bare de to ting som betyder rigtig meget for mig.

det går faktisk okay i dag. jeg startede dagen med at tage en del pn da jeg godt kunne mærke hvilken vej det gik. det hjalp heldigvis hurtigt. lige nu er stemmerne. skyggerne og dæmoner på afstand og til at holde ud. det er faktisk rigtigt dejligt det er længe siden at det har været sådan. så det er bare med at nyde det så længe det nu vare. jeg kæmper ihverfald for at det skal forblive sådan.

på fredag kommer der nogen fra gruppen og skal interviewe mig om hvordan det går og hvad det giver mig. lige nu kan jeg bare ikke overskue det. men jeg håber at det går. jeg har jo trods alt selv sagt ja til det. så nu må vi se om hvordan det kommer til at gå. uha så er det på tirsdag at jeg igen skal i gruppen. jeg ved bare ikke om jeg kan overskue det. jeg føler ikke rigtig det giver mig det helt store. jeg har gået med tanken om at melde mig helt ud af det. jeg syntes ikke at det har den positive effekt på mig. når jeg er i gruppen så er mine stemmer. skygger og dæmoner rigtig meget oppe at køre. som en af mine veninder sagde da jeg snakkede med hende om det. hun sagde nemlig at måske var jeg ikke klar til det endnu. så jeg ved sku ikke helt hvad jeg lige skal gøre. men det skal jeg nok finde ud af.

nu vil jeg til at afslutte dette ellers ret positive blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *