jeg kan ikke alt det som jeg gerne vil

her i sidste ugen var min mor og jeg i Lalandia sammen med dansk blindesamfunds ungdom. det var rigtig fedt at være med. men desværre så styret min angst det rigtig meget. jeg havde svært ved at være i badelandet i længere tid. det er som om at jeg ikke kan tage med til alle de aktiviter som der var. jeg måtte trække mig fra flere af aktiviterne sompelhen fordi at min angst og usikkerhed virkelig tog over. også bare det med at jeg ikke kan være med til nogen events uden at jeg fx skal have min mor med. sådan var det ikke før. der kunne jeg godt tage til forskellige ting uden at jeg skal have nogen hjælper med. men sådan er det desværre ikke mere. og det går mig meget på. hvorfor skal det være sådan? hvordan skal jeg komme tilbage til de gamle dage hvor jeg kan tage med til forskellige ting uden at jeg skal have hjælper med,jeg ved bare ikke hvad jeg lige skal gøre. men det må jeg lige finde ud af.

jeg vil til at afslutte dette korte blogindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *