desværre ikke så positivt

i dag er det lørdag aften og jeg sidder bare herved min computer. jeg har desværre ikke så godt hertil aften. mine stemmer larmer rigtig meget. især Stacey er virkelig slem ved mig nu her. de snakker meget om at jeg skal lave selvskade. eller tage alt min medicin. lige nu ved jeg ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. jeg har sovet hele dagen. og jeg ved ikke om jeg kan sove i nat. hvis jeg tager en masse pn så burde jeg kunne sove. jeg har fået vendt min døgnrytme helt om. så det er ikke så godt. hvis jeg nu kan sove i nat. kan det være at jeg kan få vendt min døgnrytme om igen. det håber jeg virkelig. men nu må vi se. om hvad der kommer til at ske. jeg har taget min medicin for i dag. så det håber jeg at det snart hjælper. jeg burde snart tage noget pn. som måske kan hjælpe mig til at få det bedre. jeg føler mig rastløs lige nu. jeg orker ikke engang at lave radio i dag. jeg har ikke overskud til nogen som helst. her tidligere havde jeg ikke engang lyst til at stå op. det tryggeste sted var under min kædedyne. jeg håber meget at jeg har mere overskud til i morgen. men nu må vi se.

jeg vil til at afslutte dette korte indlæg da jeg tror jeg vil gå i seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *