det er med blandet følelser

her i morgen skal jeg ud på Brandevej og tale med min behandler og med min psykiater. dette syntes jeg er meget angstprovokerende. jeg ved slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. jeg er bare så angst for den samtale der i morgen. vi skal nemlig snakke omkring hvordan det går for tiden. og omkring stemmerne og hvordan de er vendt retur for fuld styrke. jeg er meget nervøs for hvordan det kommer til at gå. jeg er også meget spændt på hvad de mon vil sige til det hele. jeg er også lidt angst for om de vil skifte noget af min medicin ud med noget andet. dette er jeg bare ikke meget for. for sidst de skiftet min medicin ud fik jeg noget som jeg ikke kunne tåle. hvilket ikke er så godt. men lad os se det med et positivt sind. jeg håber at det kommer til at gå godt. jeg skal nok skrive et blogindlæg om hvordan det er gået der med den samtale der i morgen. lige nu kan jeg bare mærke at stemmerne er meget oppe at køre over den skide samtale i morgen. det er de virkelige ikke glade for. de syntes at jeg skal aflyse den samtale. da de godt ved at det er en trussel mod dem. da psykiatrien gerne vil hjælpe mig bedst muligt. hvilket jeg jo er meget glad for. så lad os håbe at det går godt der i morgen.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *