det går sådan meget op og ned

som i ved så er jeg med en ven på job. jeg syntes at det er rigtigt hyggeligt at komme med ud. desværre følger stemmerne. skyggerne og dæmonerne med. de vil rigtig gerne have magten. men jeg kæmper alt hvad jeg overhovedet kan for ikke at give dem den. jeg vil for en gangs skyld også geren have det godt. hvorfor skal de være en del af det hele. det forstår jeg bare ikke. jeg er langt væk hjemmefra. og jeg vil bare ikke overgive mig til dem. jeg vil også have det godt uden at de skal blande sig i mit liv og de ting som jeg fortager mig. desværre er de bare en del af mig og mit liv. jeg kan ikke flygte fra dem. for lige meget hvor jeg går hen så er de en del af det. men jeg gør hvad jeg kan for de ikke skal overtage det hele. jeg har faktisk ikke brugt pn i mens jeg har været ude og køre. det syntes jeg lidt er en sejr.

lige nu sidder vi ved et lager og kan ikke rigtigt komme videre da de desværre havde lukket. så vi kan ikke aflevere det som vi har i vores traller. så nu skal vi overnatte her ved deres port indtil i morgen tidlig. der er hverken lokum eller steder hvor vi kan vaske hænder. det er også derfor at jeg ikke kan spise. bare tanken om at jeg ikke kan få vasket mig. det får angsten til at stige rigtig meget. så jeg kan heldigvis bare vente til i morgen med at få noget at spise. det skal nok gå er jeg sikker på.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *