det går lidt op og ned med mig

det er et stykke tid siden at jeg har skrevet her på min blog. jeg har ikke rigtigt haft noget at skrive om. men nu er da der kommet lidt. rent psykisk går det sådan op og ned. stemmerne svinger sådan lidt i hvor meget stemmerne de er aktive. så det er til at holde ud.

desværre så svinger det lidt fysisk jeg døjer lidt med at jeg bliver svimmel og her i forgårs var jeg ved at falde ude i storcenteret. det var virkelig ikke en god oplevelse. jeg er meget bekymret for hvad det kan være. jeg skal have ringet til længen og får bestilt en tid. men jeg har virkelig meget længeangst. så jeg skal have min mor med. men da hun havde fri i morgen havde lægen ikke tid i morgen. og da min mor skal være hos sin kæreste fra torsdag må det blive engang i næste uge. for jeg kan virkelig ikke selv tage til lægen. selvom jeg gerne ville. så er jeg bare alt for angst til at gøre det. så vi må se hvordan det kommer til at gå. jeg har oplevet det et par gange at jeg bliver svimmel og er ved at falde. det værste var en nat hvor jeg skulle op og hente noget sodavand. det næste jeg husker er at jeg ligger på gulvet med sodavand udover det hele. det var ikke særligt godt. jeg håber bare ikke at det er noget farligt. jeg er bare ikke så glad for hvis vi skal igennem en masse undersøgelser. det tror jeg ikke at jeg ville kunne klare. bare tanken om at jeg ikke ved hvad jeg skal gå igennem det sætter bare min angst i gang. men jeg må bare prøve at tælle til ti og prøve at tage det med ro selvom det er svært.

jeg skal nok skrive når og hvis der sker en udvikling i det her. så jeg vil til at afslutte dette blogindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *