Det var et medicinhelvede

Som mange af jer ved så har jeg været indlagt da det ikke ligefrem gik særlig godt. Under indlæggelsen ville de gerne prøve nyt medicin som hed Risperidon. Dette gik slet ikke. Jeg fik mega med uro. Hvilket fremkaldet angst. Og gjorde at stemmerne blev værre da jeg ikke kunne flygte fra det. Jeg sagde det til min distriktsyplejske at det her på ingen måde gik. Det var på ingen måde til at holde ud. Her i går blev jeg så træppet ud af det. Hvilket jeg virkelig er glad for. Jeg ville hellere leve med min stemmer. Og selvskade. End at skulle tage risperidon. Nu er jeg så kommet tilbage på seuquel. Hvilket var mit eget ønske. Jeg skifter aldrig medicin igen. For jeg tør simpelthen ikke. Da jeg ikke ville gå igennem igen. De snakkede om at jeg måske skulle prøve noget andet. Hvilket jeg sagde nej til. Så lige nu er jeg mere end glad for at jeg er tilbage på seuquel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *