farvel s1. goddag virkelighed

så er dagen kommet som jeg har ventet længe på. det er nemlig dag at jeg måske skal udskrives fra psykiatrisk afdeling som jeg har været indlagt på i en måneds tid nu her. når jeg siger måske så er det fordi at det er jo lægerne som har det sidste ord. men hvad jeg kunne forstå på flere personaler. så kunne det godt tyde på at de vil udskrive mig. på den ene side glæder jeg mig helt enormt da jeg som sagt har været indlagt i lang tid nu her. men på den anden side så er jeg også meget nervøs for hvordan det kommer tilbage at gå. jeg har nemlig fundet ud af at stemmerne bliver meget mere ukontrollerbare når jeg bliver stresset eller udsat for meget pres. hvilket jeg jo olle rigtigt har været mens jeg har været indlagt. men det bliver jeg jo når jeg kommer hjem. og skal stå for alt selv. heldigvis har de planer om at jeg skal have meget mere støtte i eget hjem. så jeg ikke skal stå for alt selv. dette er meget beroligede. lige nu er jeg meget nervøs for om jeg kan holde mig fra at gøre det som stemmerne siger og følge deres planer. de har nemlig stadig store planer om at jeg skal gøre end ende på det hele når jeg får muligheden for det. heldigvis kan man sige at det nye medicin er begyndt at hjælpe på stemmerne. men det store spørgsmål er om det vare ved når jeg kommer hjem. for som jeg sagde før. så har jeg ikke rigtigt prøvet at blive presset mens jeg har været indlagt.

men det må tiden jo vise for hvordan det kommer til at gå. jeg skal ihverfald nok holde jer opdateret på hvordan det kommer til at gå. om jeg kommer hjem i dag eller hvad der kommer til at ske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *