det var ikke lungekraft i denne omgang.

som skrevet i sidste indlæg så var vi bange for om min mormors lungekraft var vendt tilbage. det var heldigvis ikke tilfældet i denne omgang. det viste sig. at det var noget arvev som de kunne se på scanningen. dettte er jeg virkelig glad for at høre. jeg var meget bange for om det måske kunne have vendt tilbage. men det gjorde det heldigvis ikke. så det er jo bare dejligt.

her på tirsdag er det min sidste gang i gruppen. det er meget mærkelig at tænke på at det er min sidste gang. jeg tænker på hvad jeg så skal give mig til. hvad der måske er af tilbud til mig. det må jeg lige snakke med min behandler om. men jeg tror at de første uger efter gruppen. skal jeg nok bruge på at slappe af. så jeg igen kan have overskud til at deltage i noget som helst. nu ser vi hvad der kommer til at ske. det er der ikke andet for.

ellers har jeg ikke de store til at berette om. der sker ikke det helt vilde her hos mig. så jeg tror at jeg ville til at afslutte dette blogindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *