jeg dur bare ikke til det med nye mennesker

her i dag har jeg lige haft hjemmehjælp og rengøring. og endnu en gang er der igen kommet en som jeg ikke har mødt før. og det gør mig bare mega angst. det er ikke fordi at ham der kom i dag ikke er sød. og jeg ved jo også godt at han bare vil mig det allerbedste. men jeg er bare ikke tryg ved nye mennesker og slet ikke når det er mænd. jeg ved faktisk ikke hvorfor. men sådan er det jo nok bare desværre.

i tirsdags var det sidste gang at jeg skulle i gruppe. det var meget mærkeligt at det var sidste gang. vel vidne om at jeg ikke skal komme der mere. på den ene side er det nu meget rart at det er overstået. men på den anden side er det også meget mærkeligt. for hvad skal jeg så give mig til. der er flere som har sagt at det ikke er godt for mig bare at sidde derhjemme og glo. hvilket de nok også har ret i. men hvad skal jeg lige som give mig til. jeg har det også bare det rigtig svært ved at skal kunne overskue at komme ud. selvom jeg rigtig gerne ville. men hvor skal det så være henne og hvem skal det være sammen med? nogen gange så føler jeg mig meget ensom og alene. for ligefor tiden er der ikke hockey. så det kan jeg ikke tage til. jeg var godt nok i byen i sidste weekend. hvilket også var rigtig hyggeligt. desværre måtte jeg tage tidligt hjem da jeg ikke kunne overskue alle de mennesker som var der hvor vi var.

i morgen skal jeg måske ud og spille. dette er noget som jeg ikke er 100% sikker på. jeg blev spurgt for over en måned siden. men efter alt den tørke som der er for tiden. så ved jeg ikke om det er noget som bliver aktuelt. jeg må lige skrive til ham som er min leder for at høre om hvad der kommer til at ske. så må vi se hvad der kommer til at ske.

jeg vil til at afslutte dette blogindlæg. da jeg lige skal ned med nogen pakker sammen med min nabo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *