jeg bliver øget i medicin

her i dag fik jeg en sms fra min distriktsygeplejske. at jeg skal gøes i min medicin. det er noget der hedder abillyfy jeg bliver øget til 30mg på grund af min voldsomme angst som jeg døjer med lige for tiden. jeg håber meget på at det vil komme til at virke bedre i mod min angst. for det er på ingen måde til at holde ud. det ødelægger min hverdag. det forhindre mig meget i de ting som jeg gerne ville. og det skal det jo bestemt ikke.

ellers har jeg ikke de store ting at berette om. der sker sku ikke det store. jeg har lige haft hjemmehjælp på besøg og har fået gjort rent. så det er bare super. nu ligner min lejlighed okay igen.

jeg vil til at afslutte dette korte blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *