Dixie, velkommen til min verden

som mange af jer ved. så høre jeg desværre stemmer. og jeg har desværre flere af dem. for noget tid siden så fandt jeg ud af de to af de fire stemmer som jeg er plaget af. de to som jeg har tidligere skrevet om er Fifi og Kicki. til at starte med vidste jeg ikke hvad deres navne var. men da blev ved med at sige de navne igen og igen. så antog jeg at det de hedder. nu er den tredje stemme også begyndt at sige et navn. navne er Dixie. hun er sådan en blanding af en ung pige/kvinde. jeg kan snakke med hende. hun er ikke altid lige sød. men det er der jo ingen af mine stemmer som er. Dixie snakker meget om måder som jeg kan skade mig selv om. kun kommer med en masse ideer på hvordan jeg kan gøre det. hun er også meget psykotisk. hun kan finde på at råbe og skrige hvilket er meget skrammede. hun kan også finde på at dukke op lige foran mig. hun er rigtig god. til at give mig et chok. når hun skrammer mig rigtig meget ved jeg slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. selvom jeg prøver at flygte fra hende er hun altid noget hurtigere end mig. hvilket får min angst til at gå helt amok. det er ikke særligt rart.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg. da Dixie er efter mig. hun mener ikke at jeg må skrive om hende. så hun er rigtig sur lige nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *