efter lidt over et halvt år. er jeg desværre faldet i igen

så gik den ikke længere. hertil morgen kom jeg desværre til at lave selvskade. stemmerne larmet. skyggerne og dæmonerne var over det hele og råbte. jeg kunne slet ikke være i det længere. så jeg kom desværre til at bruge min skruetrækker. jeg føler bare at det ikke var nok. og jeg har lyst til at gøre det igen. jeg sidder helt og ryster. og ved ikke rigtigt hvor jeg skal gøre af mig selv. stemmerne. skyggerne og dæmonerne vil bare gerne have mere selvskade. og jeg ved bare ikke om jeg kan stå i mod. lysten er kæmpe stor. og det er virkeligt svært at rumme. stemmerne. skyggerne og dæmonerne vil gerne have at jeg bruger noget som er bedre til at skade mig selv med. for en skuetrækker er ikke helt nok længere. jeg er bare bange for hvis jeg begynder at bruge enten et barberblad eller en kniv eller det der er værre. at jeg bliver endnu mere afhængig af selvskaden. for så ved jeg ikke hvor det ender henne. jeg er meget bange for at det tager overhånd. og at jeg ikke selv kan styre det længere. men hvordan kommer jeg videre. og overvinder selvskaden. jeg ved godt at der er gået et halvt år siden at jeg sidst har været selvskadede. hvilket også er flot. men nu er jeg bare allermest bare rigtig ked af det og vred på mig slev. over at jeg ikke kunne holde den længere. og det værste er at jeg ikke kan love at jeg ikke kan lade være med at gøre det igen inden dagen er omme. jeg skal også til hockey senere. og jeg er bange for hvad folk ikke mon siger når de ser min hånd. det er desværre blevet halvstort sår jeg har fået lavet mig. hvorfor kunne jeg ikke bare kæmpe i mod. og lade være med skade mig selv. det går mig bare rigtig meget på. for nu er jeg ligesom i gang igen. desværre. men en positiv ting ved at være selvskadede er at det var dejligt. og at det gav lidt ro. og fik ligesom lystede presset fra stemmerne. skyggerne og dæmonerne. men jeg kan bare mærke at de vil have mere desværre. men kan jeg mon stå i mod. det er det store spørgsmål.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg. kan mærke at de har magten. og det skal i ikke udsættes for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *