hvor har jeg dog lyst til at lave selvskade lige nu

lige nu flyver tankerne rundt. stemmerne larmer og skyggerne og dæmonerne er alle steder. de vil rigtig gerne have at jeg gør skade på mig selv. og jeg har virkelig bare lyst til at give efter og gøre som de befaler. jeg savner at mærke smerten og mærke blodet remme ned af min arm. jeg føler at presset er alt for stort. og jeg ved ikke hvor længe jeg kan holde mig tilbage. de vil også gerne have at jeg bruger nye ting til at skade mig selv med. da den skruetrækker som jeg ellers har brugt ikke er god nok til det. jeg har flere ting i tankerne som jeg kan bruge. jeg har nogen knive i køkkenet. jeg har barberblade fra min barbermaskine. jeg har vidst også en saks et sted. lige nu ved jeg bare ikke om jeg bare skal få det overstået. så jeg kan få noget ro på. men samtidig ved jeg også bare at jeg vil blive rigtig vred på mig selv og rigtig ked af det. for nu er det jo gået så godt. jeg har ikke helt styr på hvor længe som det er at jeg ikke har skadet mig selv. jeg tror det er over et halvt år siden. jeg ville være rigtigt ked af det hvis jeg faldt i. for jeg ved jo at der er nogen som har det meget værre end jeg. som sagtens kan holde sig fra selvskade. på det punkt føler jeg mig meget svag. jeg burde da også kunne holde mig fra det. og ikke at få lysten til det. lige nu ved jeg bare ikke hvad jeg skal gøre. det vare heller ikke så længe før at min nabo kommer herover. vi skal nemlig ned med alle mine flasker og dåser. jeg kan bare ikke finde ud af om jeg skal gøre det nu. eller vente til at vi kommer hjem igen. tænk nu hvis hun banker på imens jeg sidder og skader mig selv. jeg ville have det rigtigt dårligt med hvis hun så det i mens jeg var i gang. det ville ikke være så godt. hun har desværre set de sår jeg har fået lavet tidligere. så hun kender godt til min selvskade. jeg tror det er bedst at jeg venter til at jeg er alene igen.

når nu er jeg tilbage ved tasterne. jeg har lige været sammen med min nabo. vi skulle lige ned med en masse flasker. og så har vi været ude og få noget frokost. om ikke så længe kommer hun over og hjælper mig med noget tøj. som skal hænges op. jeg ved godt hvad jeg skal lave når hun er taget afsted igen. jeg skal lave selvskade. jeg kan mærke at jeg ikke kan holde den meget længere. og jeg har brug for at mærke roen. og få ro i mit hoved. jeg er virkelig ked af at jeg ikke kan holde den længere. men sådan er det desværre. jeg har kæmpet alt hvad jeg kunne. men desværre så var stemmerne. skyggerne og dæmonerne for hårde. det bliver dejligt at mærke roen. det glæder jeg mig virkelig til.

jeg vil til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *