en god venne fødselsdag

her i weekenden holdte jeg fødselsdag for mine venner hvor de kom hjem til mig og fik noget at spise og drikke. det var kevin og jonas som kom. de kom fra lørdag og skulle have taget hjem søndag men det var så hyggeligt at de blev der til tirsdag. da de kom startet vi med at få noget at spise det græsk mousaka både med og uden ost. jeg spiste den uden. jeg skulle ikke have spist så meget. jeg spiste næsten fire potioner. det gør jeg aldrig igen. bagefter gik vi ind på mit værelse for at sidde og drikke til den næste dag. stod vi alt for sent op. og var godt mørebanket. vi gik ned i fakta og købte en ramme øl og så gik vi hjem til mig og drak det. mandag tog vi en smut ind på instiuttet for at hente nogen ting den endte med at vi måtte sove nogen timer for vi hade siddet oppe hele natten før. da vi hade sovet nogen timer to vi tilbage fordi kevin skulle hjem. så vi skulle lige hjem til mig for at hente hans ting. derefter to vi til slagelse for at sætte ham på en bus. da vi hade sagt forvel to mig og jonas tilbage til mig og drak lidt votka. det var mega hyggeligt tak for nogle mega hyggelige dag.

2 Replies to “en god venne fødselsdag”

  1. Hej Ronnie

    Jeg har lige læst din fødselsdags-blog, og det lyder bare som nogle rigtig hyggelige dage i gode venners selskab med god mad og alkohol. Hvor fedt at I hyggede så meget, at I blev til tirsdag. 🙂 Det er sådan nogen dage du skal samle på, og gemme i dine tanker og erindringer, hvor den kan skabe lyse og varme i de svære stunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *