en helt del siden sidst

hej der ude. det er lidt tid siden jeg har skrevet herinde sidst. så der er sket en del. det hele startet med at jeg ikke hade det så godt. og så snakket jeg med personalet her på tutten. og og de fik en haste aftale med min psykiater da det hele blev for meget for mig. da jeg fik snakket med hende og fortalt hende omkring at mine stemmer og lysten til selvskade er blevet så stor og at jeg til tider har skadet mig selv flere gange om dagen. så snakket vi om at jeg måske skulle øges i medicin. men først ville hun have at der skulle tages et ekg og blodprøver. det vil sige at jeg skal stikkes og der gik hele verdenen i stå for mig. for jeg er virkelig bange for nåle og da jeg kom tilbage efter samtale med psykiateren blev jeg meget angst fordi jeg på davrende tidspunkt ikke viste hvornår jeg skulle ind og undersøges. siden den dag og til dagen hvor jeg skulle undersøges var jeg tit angst og meget urolig. og lavet meget selvskade. så det er virkelig ikke så godt. da dagen kom hvor jeg skulle undersøges var jeg virkelig bange og angst. men heldigvis Rikke som skulle med mig der ind kendte til noget emla pastre som gjorde at der hvor man satte det på blev bedøvet. det gjorde at der jeg skulle stikkes så kunne jeg ikke mærke noget. og det hjalp mig virkelig meget for så gik det hel smerte frit og det var hurtigt overstået. bagefter skulle jeg have taget et ekg. og det vil sige at jeg fik en masse lektorder sat forskælgie steder som skulle måle hjertets tilstand. og alt det venter jeg stadig at få svar på. jeg var hos min psykiater i torsdags da vi hade en aftalt tid fordi at vi hade regnet med at få svar fra min læge som det vil blive sendt til når de er færdige med at undersøge prøverne. men på trods af flere henvendelser til min læge har vi ikke fået svar. så nu har vi en aftale på torsdag også håber jeg virkelig at der kommer svar. for da jeg ikke dyrker så meget motion er jeg spændt på at se. for desværre vejer jeg for meget. og kunne godt tænkte mig at tabe mig. men det er ikke lige så let som det burde være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *