Jeg føler for at melde mig syg

Nu er det blevet søndag. Og jeg kan mærke at jeg slet ikke er klar til at starte efter ferien. Som jeg skrev i min sidste blog så overvejet jeg at melde mig syg for at passe lidt på mig selv. Jeg har virkelig tænk over om jeg skulle gøre det. Men det har jeg nu valgt at gøre. Jeg har også overvejet om jeg skulle ringe til psykiatrisk skadestue for jeg kan slet ikke rumme at passe på mig selv. Jeg har brug for at andre tager det ansvar. Jeg vil prøve at ringe til dem i aften eller i morgen. Det kommer an på hvem som er på vagt på tutten. Og hvad tid jeg kommer videre fra min mor som jeg er hos nu. Jeg håber virkelig på forståelse fra tuttens side når de finder ud af hvad mine tanker går ud på. Jeg håber bare at skadestuen vil tage i mod mig når jeg ringer. Og ikke bare siger at det nok ikke er en god ide at indlægge mig. For hvor skulle jeg ellers være. Hvis det sker så får tutten jo ret i at det ikke er bedst at jeg bliver indlagt. Så jeg glæder mig bare til det er overstået og at det første skridt er taget. Eller sagt på en anden måde. Jeg glæder mig til at være inde i det det offentlige system. Det tror jeg vil gøre det meget lettere. For så ved alle hvad der er galt med mig. Så skal jeg ikke til at forklare dem det hele. For så står det der allerede. Men skal jeg starte med at sige det hele til personalet på tutten eller skal jeg bare kaste mig ud i det og ringe til dem? Jeg har aldrig ringet til psyk før. Så jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Det er det som er meget svært for mig at kaste mig ud i. Jeg håber bare at det bliver nemmere end de tanker som jeg går med. Jeg ville bare ønske at alt var overstået og at alt var klaret. Men sådan er det langt fra. Hvis jeg kaster mig ud i det så skal jeg forklarer dem det hele. Og så stiller de sikkert en hel masse spørgsmål omkring hvorfor og hvordan det hele er opstået. Så det bliver noget af en omkring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *