en hyggelig juleaften

det er nu dagen derpå hor der har været juleaften. jeg sidder nu her ved computeren og tænker lidt tilbage. det har heldigvis været en hyggelig dag. til juleaften var vi min mor hendes kæreste. min søster og jeg. vi startede aftenen med at få rigtig god mad som min mors kæreste har lavet. vi fik både and og flæskesteg. det var rigtig godt. bagefter spillede vi pakkespil hvor vi skulle rafle om pakkerne. det var rigtig hyggeligt. jeg vandt tre pakker. efter at vi havde spillede skulle vi have dessert som bestod af risalamande. jeg fik desværre ikke mandlen. men det gjorde min mors kæreste. efter at vi havde spist. skulle vi pakke gaver op. jeg fik lidt tøj. en ny hovedpude. lidt penge og et gavekort. samt en deo. det var en rigtig hyggelig aften må jeg sige. det var meget stille og roligt. i dag skal vi ikke lave så meget. vi skal nok spise en masse raster. og måske skal vi spille et spil som min mors kæreste vandt som mandelgave i går. så det skal nok blive rigtig hyggeligt er jeg sikker på.

i morgen skal min mor køre min søster og jeg tilbage til aalborg. hvilket jeg glæder mig til. jeg kan godt mærke at jeg har været ude rigtig længe. selvom det er kun er ca en uges tid. jeg kan godt mærke at jeg er overstimuleret. og trænger til at komme hjem. og bare være mig selv inden det bliver nytår.

jeg vil til at afslutte dette blogindlæg. kan i have en dejlig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *