jeg har faktisk ikke lyst til julen.

i dag er det den 23 december og i morgen er det juleaften. og jeg ved ikke rigtigt hvor jeg skal gøre af mig selv. lige nu sidder jeg hos min mor. hvor vi også skal holde jul i morgen. jeg har været her siden mandag. jeg kan bare mærke at jeg ikke kan overskue det at holde jul. jeg har bare allermest lyst til at aflyse og tage hjem igen. lige nu føler jeg at der er en evighed til at det bliver den 26ne hvor at min mor køre min søster og jeg tilbage til aalborg. jeg savner sådan min kædedyne. og bare det at være alene. jeg kan ikke rigtigt overskue det at være sammen med nogen lige nu. men der er desværre ikke så meget at gøre ved det. jeg må are holde ud. jeg har heldigvis taget noget pn med. som jeg forhåbenligt kan bruge. jeg kan bare ikke vente med at komme hjem igen. jeg ved ikke hvorfor jeg har det sådan. men sådan har jeg det altså. desværre. hverken min mor eller hendes kæreste ved at jeg har det sådan. jeg tror heller ikke at jeg vil fortælle dem det. for vil ikke gøre dem kede af det. de vil jo gerne have at vi skal hygge os. og det håber jeg også at vi nok skal komme til. lige nu ved jeg bare ikke hvordan jeg skal komme igennem de her dage. jeg føler at der er en evighed til. og at de her dage bare går super langsomt. jeg fortyder bare så meget at jeg valgte at tage med. jeg ville allermest bare gerne have blevet hjemme. hvor jeg kunne være mig selv. men det kan jeg desværre ikke nu. men det er jo nok bare sådan at det er. desværre. nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg. i må have en glædelig juleaften i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *