politiet blev tilkaldt

her i går gik det helt galt. jeg havde kørt en døgner samtidig med det havde jeg heller ikke taget min medicin for to dage. i går ca til aften fik stemmerne. skyggerne og dæmonerne hele magten. og jeg kunne intet gøre. jeg husker ikke ret meget andet end jeg havde snakkede med nogen venner på discord. og de kunne høre at der var noget som det ikke skulle være. det endte desværre med at jeg kom til at tage min medicin for to dage. plus en del PN. da jeg sagde at jeg havde taget så meget medicin blev mine venner så urolige for mig at de tilkaldte politiet. da jeg ikke kunne afvise at jeg ikke kunne love ikke at tage mere. ca en time efter banket det på døren. jeg blev meget angst for hvem det kunne være på denne tid. jeg troede først at det var min nabo da mine venner havde skrevet til min nabo om at hun skulle kigge til mig. da jeg kom ud til døren spurgte jeg igennem døren hvem det var. og da de sagde at det var politiet tænkte jeg bare what. hvad laver de dog her på denne tid. jeg åbnet døren og de spurgte om de ikke måtte komme ind da de gerne ville snakke med mig. jeg sagde jo det måtte de gerne. da de kom ind spurgte jeg hvorfor de var kommet. de sagde at de var kommet fordi en af mine venner havde ringet da de var meget urolige for mig. og hvad jeg kunne finde på at gøre. de spurgte meget indtil hvordan jeg havde det og hvad jeg havde lavet.jeg sagde det som det var. at jeg havde taget medicin for to dage. plus noget PN. de spurgte så om de skulle køre mig på den psykiatriske skadestue for at jeg kunne blive indlagt. jeg sagde at jeg hellere ville sove den ud herhjemme. dette var de ikke meget for. men jeg fik dem overtalt til at jeg kunne blive herhjemme. de sagde så at jeg skulle love dem at hvis jeg fik lyst til at gøre noget. at jeg så skulle ringe til dem. så ville de gerne komme ud og hente mig. for som jeg sagde til dem. jeg har ikke en chance for at selv at kunne tage derud. da der er helt mørkt og meget glat. så hvis jeg ringet så kommer de gerne ud og henter mig. jeg faldte heldigvis i søvn kort tid efter. jeg kan godt mærke at aftenen havde været hård i går. jeg helt ødelagt i dag. jeg har også sovet hele dagen. og er allerede klar til at gå i seng igen.

nu vil jeg til at afslutte dette ret voldsomme blogindlæg. jeg kan mærke at jeg har brug for at komme mig oven på i går. kan du have en dejlig aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *