en kedelig søndag

klokken er ca 13:40 og jeg sidder her på afdelingen og røv keder mig i den grad. der er ikke det store aktivitet her på afdelingen. jeg sidder bare ved computeren og ved sku ikke rigtigt hvad jeg skal give mig til. jeg har både set youtube og været lidt på nettet. men det er bare som om at jeg ikke rigtigt gider ret meget i dag. lige nu tænker jeg på hvad der skal ske mandag. jeg skal nemlig have udskrivningsmøde og starte på nyt medicin. jeg er meget spændt på hvordan det kommer til at virke. jeg er bare lidt bange for om hvad stemmerne vil sige til det hele. bliver de værre eller hvad vil de gøre. det tænker jeg meget på. udover det. så håber jeg at jeg snart kan blive udskrevet. for jeg gider ikke være her på afdelingen mere. der er intet som i intet at give sig til. også gør det ikke nemmere at jeg er virkelig rastløs og har meget uro i kroppen. så er det på ingen måde nemt at sidde stille. jeg gad ikke en gang spise hverken morgenmad eller frokost. stemmerne siger at jeg ikke må spise. og da jeg er så rastløs så er det ikke nemt at holde sig fra det stemmerne siger. men samtidig vil jeg ikke sige det til personalet. i frygt for at der så går længere tid før jeg kan blive udskrevet. for at være her på afdelingen. det gider jeg ikke. så jeg glæder mig i den grad til at blide udskrevet. men det må tiden jo vise hvornår jeg kan blive det.

nu vil jeg afslutte dette blogindlæg og håbe at i har en bedre dag hvor der sker lidt mere end det der gør her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *