sådan gik udskrivningsmødet

her i dag har jeg været til et så kaldt udskrivningsmøde hvor vi skulle snakke om hvad der ellers skulle ske med min forsat indlæggelse samt hvad der skulle ske når jeg en gang bliver udskrevet. først snakkede vi om hvordan det er gået mens jeg har været indlagt. jeg har kun været selvskade en gang. samt at jeg bedre kan styre stemmerne vi snakkede om jeg kunne komme i noget stemmeterapi så jeg kunne få nogle værktøjer til at styre stemmerne. dette skal vi også lige have undersøgt da det kræver at jeg selv kan komme herud på afdelingen hvor stemmehøregruppen er. dette er pt ikke muligt da jeg ellers bliver alt for træt hvis jeg selv skulle tage herud. derfor snakkede vi om jeg måske kunne få noget kørsel frem og tilbage. dette er dog noget vi lige skal have undersøgt. vi snakkede også om de test jeg har fået lavet i forhold til fx det med at lave mad. hvor at min ergoterapeut fortalte at på baggrund af de to tests hun har lavet med mig har jeg en væsenlig funktionnedsættelse dels med at holde overskuet men også at kunne gennemføre opgaverne. hun sagde også at noget er det kunne trænes til at blive bedre. men at der også er noget som jeg skal have varigt hjælp til. ellers snakkede de bare frem og tilbage om hvilken form for støtte som jeg bedst kunne have gavn af.

hvad angår udskrivelse så er der ikke sat en fast dato endnu da jeg lige er startet på noget nyt medicin. som jeg selvfølgelig ikke lige kan huske hvad hedder. men hvis alt går vel så tænker de måske en gang i næste uge at jeg måske kan blive udskrevet. men da vi var færdig med mødet kom min kontaktperson ind til mig da jeg lige ville snakke med hende. jeg havde nemlig glemt at spørge på mødet om jeg ikke kunne blive udredt da jeg mener at den diagnose som jeg har. nemlig organisk hallucinose. nok ikke passer på mig. jeg spurgte hende så hvis hun skulle vurdere hvad det så kunne være. da sagde hun at uden at hun var læge så ville hun nok mene at det var en eller anden form for skizofreni. men hun kunne som sagt jo ikke sige noget da hun ikke var læge. men hun ville da lige tage fat i lægerne da jeg gerne ville udredes. så det bliver spændende at se hvad der kommer ud af det.

vi snakkede også om at jeg gerne ville prøve en kededyne da den er noget tungere end den kugledyne som jeg har nu her. så dette ville de også lige få kigget på. så nu håber jeg at jeg kan få lov at få sådan en.

lige nu sidder jeg bare her ved min computer. og lige om snart kunne jeg godt finde på at ligge mig under kugledynen da det virkelig har været en hård omgang at komme igennem og jeg har allerede fået to gange pn i dag.

jeg øsnker jeg alle en dejlig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *