en okay familiefødselsdag

i dag har jeg holdt fødselsdag hos familien. der kom en del mennesker det var hyggeligt. jeg startet med at få drømmekage og boller. vi sad og snakket i lang tid. jeg begyndte at kunne mærke at jeg ikke kunne overskue det samtidig med at jeg var meget træt så det endte med at jeg kom til at ligge mig på sofaen. det var virkeligt dejligt at ligge ned og komme ind i min egen verden der var virkelig alt for mange mennesker omkring mig. så men nu har jeg lige taget min medicin så den vil nok hjælpe snart. men ellers er der ikke sket så meget mere i dag. nu sidder jeg bare ved min computer ude hos min mormor. og hun har fået Linux. så det er bare dejligt. så nu er jeg spændt på hvad hun syntes om det.så. men det var vist det for i dag. kan i sove godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *