en snak med min distriktssygeplejerske

her for et par dage siden skulle jeg snakke med distriktssygeplejerske. vi skulle snakke om hvordan det går. nogen af mine veninder var med over discord for de skulle nemlig fortælle hvad der var sket til festen hvor jeg havde et meget stort angstanfald hvor jeg blev nød til at blive holdt fast. de fortalte hvad der var sket som jeg skrev i mit tidligere blogindlæg så det vil jeg ikke gå i flere detaljer med. men de fortalte i hvert fald hvad der var sket. bl.a at jeg rigtig gerne ville skade mig selv og begå selvmord hvis jeg kunne komme afsted med det. da de var færdige med at snakke skulle hende og jeg snakke alene. hun spurgte mig hvordan det gik. jeg sagde jo at jeg var ret selvskade og havde mange selvmordstanker. som også mine veninder sagde da de snakket med hende. desværre mente hun ikke at jeg var syg nok til en indlæggelse. hun sagde at jeg sikkert kun ville blive indlagt i en nat og så sikkert blive udskrevet dagen efter da der er nogen som har det meget værre end mig som hun mente. hun bagatelliseret nærmest de ting jeg havde og de ting som mine veninder sagde til hende om hvor slemt det virkelig var. hun sagde at min selvskade ikke var særlig alvorligt. det værste hun spurgte mig om og som trigget mine stemmer og mig var hvis jeg virkelig havde selvmordstanker og gerne vil begå selvmord. hvorfor jeg så ikke havde gjort det endnu? det gjorde mig virkelig ked af det og jeg fik bare lyst til at gøre det. mine stemmer sagde. der kan du jo bare se Sascha. hun vil jo gerne have at du skulle gøre det. så hvorfor har du ikke gjort det endnu hvor svært kan det være. det burde du virkelig gøre. desværre så er stemmerne godt i gang med at ligge planer om hvordan jeg skal gøre det. for det hun sagde det trigget mig godt og grundigt. for hvorfor skulle hun spørge mig om hvorfor jeg ikke bare har gjort det endnu. det må jo betyde at hun gerne vil have at jeg skal gøre det. lige nu ligger jeg planer om hvordan jeg skal gøre det. skal jeg gå ud foran et kørende tog. eller en overdosis af min medicin. eller skal skade mig selv så meget at jeg ikke vil overleve dette. eller køre noget helt andet. det må tiden vise.

så vi må se hvad der kommer til at ske. en ting er sikkert. godt kommer det ikke til at ende.

og jeg vil ikke være her ret meget længere hvis det lykkedes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *