jeg ville gerne men jeg kan ikke

som alle nok ved så er verdenen fyldt med corona hvilket er meget skrammede og angstprovokerede. der er jo så kommet de her corona-vacciner hvilket jeg syntes er en virkelig god ting. men desværre så er det sådan at jeg har totalt nåleskræk. og kan derved ikke bare blive vaccineret. det går mig virkelig meget på. for jeg vil jo gerne være en del af samfundet men samtidig så skal man jo helst vacciners for at undgå at kunne blive syg. så jeg står i et kæmpe dilemma om hvordan jeg lige skal håndtere dette her. for jeg er ikke ude på at være til besvær. og jeg vil jo også gerne vise at jeg gerne vil være med til at bekæmpe denne virus. men fuck det er bare ikke nemt. for man kan jo ikke undgå at det kommer til at gøre rigtig ondt. når man skal stikkes. hvad værre er. så de fleste vacciner skal man have to stik. og det kan jeg på ingen måde klare. jeg ville måske kunne overleve det ene. men at skulle have to stik. det er helt umuligt for mig. men desværre så vidt jeg ved så kan man ikke selv vælge hvilken vaccine man gerne ville have. og det slår mig rigtig meget ud af kurs. bare det jeg høre at andre har fået de to stik. gør mig i den grad helt igennem angst. for jeg ved at jeg ikke kan komme udenom det. og det på et tidspunkt bliver min tur i rækken. jeg har overvejet at tage fat i dem som nu skal vaccinerer og høre om der er andre måder man kan gøre det på eller om jeg kan komme ind på sygehuset og måske få lidt bedøvelse. samt kun at få den vaccine hvor man skal stikkes en gang. hvis ikke det er muligt så må jeg bare erkende at jeg ikke kan gennemføre vaccinationen da jeg simpelthen bliver for angst. nogen kampe må man bare erkende at man ikke kan vinde. og det her er tilsyneladende en af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *