en stille dag

i dag er det lørdag. klokken er lige nu 16. og jeg sidder bare her ved min computer. der sker ikke ikke det store. jeg har ikke så meget overskud. jeg har en ven som rigtig gerne vil ses. men jeg har bare ikke det store overskud til at ses med ham lige i dag. jeg er også blevet inviteret til fest i brønderslev men jeg ved heller ikke om jeg lige kan overskue det. det er jo trods alt lidt langt væk i forhold til Aalborg hvor jeg bor. for hvordan skal jeg komme frem. jeg kan tage toget til brønderslev. men derfra ved jeg ikke hvordan jeg skal komme hen til den bar hvor det skal forgå. så jeg tror bare at jeg bliver hjemme i dag. årh nej mine ven har lige igen skrevet om vi ikke skulle ses. jeg kan bare mærke at som jeg også skrev tidligere så har jeg ikke overskud til at ses med ham. men det er bare som om at han ikke rigtig forstår det. så jeg ved bare hvad jeg lige skal gøre. for jeg kan mærke at han påvirke mig i en dårlig retning. jeg har bare lyst til at mute hans samtale på messenger. for jeg har virkelig ikke brug for at skulle ses med ham og jeg har heller ikke brug for at skulle blive stresset og det gør jeg med ham desværre. det påvirker mig så meget at mine stemmer bliver mere aktive og mine skygger og dæmoner følger mig over alt lige nu. jeg er på ingen måde god til at sige nej til folk hvis jeg ikke har lyst eller overskud. og det går mig bare på.

udover det så sker der ikke rigtig meget. jeg prøver at bare at holde humøret og tænke positive tanker så godt som jeg kan. selvom at det er skide svært.

jeg har ikke de store planer for weekenden her. tror bare jeg skal være herhjemme og slappe af. jeg vil til at afslutte dette blogindlæg. da jeg ikke rigtigt har mere at skrive om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *