OCDen der bare banker derudaf

lige for tiden er jeg max presset. jeg kæmper meget med min OCD som gør at jeg skal gøre nogen ting på bestemte måder. fx så handler jeg meget faktisk hver dag. da jeg skal holde min fryser fyldt hele tiden. hvis jeg så spiser lad os sige to færdigretter. så skal jeg ud og købe to nye. selvom jeg har massere tilbage af færdigretter. ikke nok med det så kæmper jeg også rigtig meget med angsten og mine skygger og dæmoner. de er meget aktive. her i dag snakkede jeg med min bostøtte hvor jeg forklaret hende om hvordan jeg ligesom gik og havde det. jeg sagde til hende at jeg snart ikke kunne klare det mere. vi snakkede sådan lidt frem og tilbage. og som hun sagde. så hvis det blev meget værre. så om det ikke var en god ide at lade mig indlægge. sådan at jeg ligesom kunne få noget mere ro på. jeg overvejer virkelig at følge hendes råd. men jeg er også bare nage for hvad der kommer til at ske. jeg føler ligesom at det er lidt et nederlag hvis jeg bliver indlagt. for så er jeg ikke stærk nok til at kæmpe hvis jeg bliver indlagt. men vi må se hvad der kommer til at ske det næste stykke tid.

det er også i dag at det er første uge iden gruppe. dette syntes jeg er noget mærkeligt ikke at skulle ud til mere. det plejer jeg ligesom at gå til. men det skal jeg jo ikke mere. det er også lidt dejligt ikke at skulle afsted. så lige nu sidder jeg bare herhjemme. jeg har haft bosatte og hjemmehjælp på i dag. så det er bare dejligt. så nu ligner min lejlighed nogenlunde okay igen. det har også stresset mig en del at min lejlighed ligner lort. men jeg har bare ligesom ikke haft overskud til at gøre noget ved det. så det er også rigtig dejligt at kunne få hjælp til at få det klaret.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg da jeg ikke rigtigt har mere at skrive om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *