en ting jeg har lagt mærke til

her i morges der jeg gik i bad lagde jeg mærke til en en meget sjov ting. efter jeg hade sebet mig ind og skulle skølle det af igen gjorde jeg det flere gange selvom det nok bare var nødventungt med en gang. jeg kunne mærke at hvis jeg stoppet mig selv i det så følelse det forkert. og mærkeligt. jeg ved ikke hvorfor. men det gjorde det. nu når jeg tænker over det er der flere ting hvor jeg gør det flere gange. fx når jeg skal vaske hænder eller gøre noget rent. det er ret så mærkeligt.jeg ved virkeligt ikke hvorfor jeg gør det. men det er virkelig underligt. jeg kan faktisk ikke komme i tanke om jeg ellers gøre det ved andre ting. men det tror jeg. måske er det noget jeg skal prøve at tænke mere over. men selv hvis jeg prøver at tænke mere over det ville det stadig føles forkert hvis jeg stopper med det. det er virkelig upraktisk i nogen situationer. fx hvis jeg nu skal lave noget i undervisningen. det er ikke så smart. jeg er også lidt bange for at folk skal ligge mærke til det. for det har de jo allerede gjort med hensyn til når jeg skal vaske hænder. jeg har fået en del kommentar på det. fx hvorfor det skal tage så lang tid. og hvorfor jeg skal gøre det så mange gange. men sådan er jeg vidst bare. hey. faktisk en ret så positiv blog. som for en gangs skyld ikke handler om mine stemmer og alt det negative. det nice syntes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *