samtale med ekstern psykiater

her i går skulle jeg snakke med en ekstern psykiater fordi at der stod forskellige ting i min journal. også for at finde det bedste sted til mig når jeg stopper på tutten skulle jeg snakke med en anden  psykiater for at få en optikliv vordeung. halv ni gik mig og en personale fra tutten mod Hellerup station  hvor vi to et tog mod Nørreport station. der vi kom til Nørreport station gik vi i fem minutter mod det sted hvor psykiateren holdte til. da det endelig blev min tur kom jeg ind på et kontor. hvor han sad. da vi gik i gang stillet han mig en helt masse spørgsmål jeg kan ikke huske dem alle. men jeg prøver. han startet med at spørger om nogen i min familie hade misbrug af stoffer eller alkohol hvilket jeg svaret nej til. jeg glemte at skrive at han ikke hade tavshedspligt hvorfor jobcenteret. så hvis jeg ikke syntes noget de ikke skulle vide skulle jeg ikke fortælle han det. når han stillet også spørgsmål om min opvækst og min bandom. der var mange spørgsmål omkring det jeg ikke lige kan huske. han stillet også spørgsmål omkring mine psykiske problemer. og til det sagde jeg at jeg hørte stemmer. og han vil gerne vide omkring hvordan mine stemmer påvirket mig og om de var inde i mit hoved eller om de var uden for. og jeg sagde at de var udenfor ligesom alle andre lyde. han spurgte også om jeg kunne forklare mere om dem. men jeg var ikke så god til at beskrive dem. desværre. jeg kommer også til at tænke på at jeghar glimt at fortælle ham at jeg har en diagnose. men jeg må lige se om jeg kan finde hans mailadresse. for jeg tror det er vigtigt at min diagnose kommer med i udtagelsen. vi snakket også om  at jeg skader mig selv og han spurgte om hvordan mine tanker kunne påvirke mig til at skade mig selv. og om mine stemmer var med til at påvirke mig til at skade mig selv. hvilket jeg svaret ja til. nogen gange kom tankerne bare og de gav mig følelsen af at jeg skulle skade mig selv. nu når jeg tænker efter så er der meget jeg ikke har fortalt ham som jeg nok skulle have sagt. han spurgte også om jeg hade tvangstanker og det svaret jeg ja til. jeg sagde at jeg vasket hænder mange gange om dagen og at der ikke skulle så meget til før jeg skulle vaske hænder. bare det jeg hade spist med kniv og gaffel ude at have rørt ved maden skulle jeg ud og vaske hænder. han spurgte om han måtte se mine hænder. men han kunne ikke se på den at jeg vasket meget hænder. jeg tror at det vist nok var det hele. der er sikker nok noget jeg har glimt men jeg kan ikke huske mere end det jeg har skrevet. jeg glæder mig til at se når vi skal holde det nye møde med den nye udtagelse. så jeg håber de finder et ted til mig som jeg bliver glad for. men jeg ved ikke hvornår vi skal holde et nyt møde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *