er bare så trist og jeg er fuldt op lige nu.

denne blog skulle enlig have været skrevet i nat hvor jeg også hade det sådan men jeg hade nogen problemer med nettet. så derfor skriver jeg den nu her. tjjja den gode glæde og overskud måtte jo stoppe på et tidspunkt og det var så nu her. alt ser bare trist og sort ud. stemmerne skriger og er ret så sure. de vil meget gerne have mig til at skade mig selv ret hårdt. det er faktisk noget tid siden at jeg har skadet mig selv sidst. så det ville være en skam at at ødelægge den lange tid jeg har holdt den i. men jeg ved bare ikke hvem jeg kan skrive til lige nu for at komme ud med det. jeg vil jo ikke presse folk eller ødelægge deres gode dag med min dumme tristhed og med mine dumme stemmer som bare skal være alle vejne. forresten så har jeg fået nogen papir med nogen metoder til at kæmpe i mod stemmerne. jeg overvejer om jeg skulle ligge dem online så dem som har brug for dem kan hente dem. for jeg tror at den kan være en stor hjælp at kende til de her metoder. men her kommer linket Lær dig at styre stemmerne der kan sagtens være fejl i da det er en ind skannet dokument.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *