yes nu kan jeg snart flytte ind

ja så kom dagen hvor jeg fik en dato af vide om hvornår jeg kan flytte ind på mit nye bodsted. jeg kan overtage lejligheden den 1/10. jeg kan næsten ikke vente med at komme væk fra instituttet. for jeg føler at jeg har været her længe nok. jeg er virkelig spændt på hvordan det kommer til at gå. for jeg er virkelig nervøs for om jeg nu kan klare alt som der høre med til at flytte i egen lejlighed. for det er virkelig et stort ansvar som jeg får i hænderne. for det hele kan nemt blive uoverskueligt. for det er virkelig mange ting som man skal tage stille til og holde styr på. men jeg tror nu på at det nok skal gå. for jeg er stadig i gang her på instituyttet med at lære nogen småting som jeg ikke er helt sikker på endnu. bl.a rengørings teknikker og lidt med at lave nogen bestemt madretter. så jeg glæder mig til at få styr på det sidste.

når nu tror jeg at jeg vil gå ned at få lidt morgenmad. tak for at i ville læse med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *