så er sommerferien med farmilen slut

ja her i dag eller nærmere i går er det vel ved at være kom vi hjem fra jylland hvor vi har været over på min søsters skole og har også været på besøg hos noget farmile. det var rigtig hyggeligt. vi tog mod farmilen i det lyske om tirsdagen efter at have været på min søsters skole. efter en lang tids køretur var vi endelig fremme. vi blev taget rigtigt godt i mod med en stor krammer. den første dag brugte vi bare på at snakke. om onsdagen tog vi på et nærliggende krammer market og brugte nogen timer på at gå rundt og kigge. det var rigtigt hyggeligt for vejret var virkelig godt. om torsdagen tog min mor på stranden. vi andre gad ikke med. så jeg brugte bare dagen på at slappe af. jeg hade det ikke godt alle dage. så det kæmpet jeg noget med. torsdag aften fik vi pandekager. det smagte virkelig godt. det var noget jeg virkelig hade set frem til. fredag fik vi rester fra dagen før. og ellers bakket vi bare det sidste inden vi skulle hjem. det var faktisk meningen at vi skulle have været der til om lørdagen men vi besluttet at køre en dag før for at kunne komme hjem i nogenlunde tid. nu hvor skriver denne blog sidder jeg på instituttet. det er virkelig dejligt at være kommet tilbage til sin kugledyne. den har jeg virkelig savnet. så det er bare dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *