så er jeg sådan tilbage igen.

så er jeg her igen efter langtids stilhed. der er sket lidt siden sidst. jeg er blevet vurderet til at være for god til at bo på det bosted jeg bor på nu. vi skal til at lave en status til kommunen sådan at de kan se at jeg har fået noget ud af at bo der. jeg glæder mig til at vi skal holde møde med kommunen. for jeg vil gerne videre. for jeg vil gerne ud og bo i min egen lejlighed med så lidt støtte som overhovedet muligt. desvære ved vi ikke hvornår vi skal holde mødet endnu. men håber snart at det kan holdes. jeg er virkelig spændt på hvad der kommer til at ske når jeg skal flytte. for jeg håber at jeg kan klare mig selv når jeg ikke har støtten fra mit bosted. men det er jeg sikker på at jeg nok skal klare. her fra ca 14 dage siden var jeg i Norge og besøge en veninde som jeg har skrevet med i noget tid. det var virkelig hyggeligt men samtidig lidt spænende da jeg aldrig har taget til udlandet alene. jeg hade en rejse tid på en 10 12 timer så jeg var godt træt da jeg endelig kom derop. ellers er der faktisk ikke sket så meget. jeg har været til møde på jobcenteret da der skulle udfyldes et skema så de bedre kan finde noget at lave til mig. så nu går jeg bare og venter på at høre svar på hvad de kommer frem til. lige nu mens jeg skriver denne blog sidder jeg hos min mor da vi skal se loksusfælden. det skal nok blive hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *