er det mon nu jeg skal gøre det?

som mange af jer godt ved så har jeg ikke haft det ret godt her på det sidste. tværtimod. jeg har følt mig trist og ked af det og stemmerne har virkelig været efter mig. jeg kæmper og kæmper men jeg kan snart ikke mere. jeg har flere kræfter tilbage. jeg kan virkelig ikke mere. jeg vil have fred. jeg vil væk fra alt det her helvede. stemmerne lover og lover at hvis jeg forlader denne jord vil jeg få alt det fred som jeg virkelig ønsker mig. jeg kan ikke holde det ude længere. stemmerne vil have jeg skader mig selv konstant. her i dag brugte jeg en skruetrækker til at skade mig selv med. det jeg ønsker mig allermest i hele verdenen er at de skide stemmer forsvinder og aldrig kommer tilbage igen. og så jeg bare kan leve et helt almenligt liv. men for at komme tilbage til blogindlæggets titel. så lægger stemmerne planer om, om det skal være nu det skal være. mine veninder er på Sjælland og min nabo er nede i Sønderjylland. det vil så sige at jeg er helt alene og ingen kan nå at stoppe mig i mine planer. er tiden mon kommet til at jeg skal sige farvel. og endelig få fred? jeg har to scenarier som kunne være en mulighed. det ene er at gå ud foran et kerede tog den anden er at tage alt min medicin og på den måde få fred. jeg vil ikke være skyld i at andre får et traume ved at jeg hopper ud foran toget. det bedste ville nok være at jeg bare tog alt mit medicin. så skal jeg heller ikke gå ud for end dør. jeg ved godt at jeg vil gøre alle mine venner og familie kede af det. og det er virkelig ikke mening. jeg føler bare at jeg ikke har flere kræfter tilbage til at kæmpe med. jeg kan virkelig ikke mere. jeg vil ikke mere. det må virkelig være nemmere på den anden side som stemmerne siger. det er det eneste jeg tror på lige nu. jeg har kæmpet alt for længe nu. det går ikke længere.

Hvad være er. Så går der rygter om mig om mine stemmer blandt crew på den radio jeg ejer. Da jeg fandt ud af det gik mine stemmer helt amok. De er meget sure over det. De vil hellere end gerne have at jwg gør hvad de siger. At jeg skal gøre det nu. Bare få det overstået. Så slipper jeg både for stemmerne og alle de forbandet stemmer. De har kørt på vores Discord at mine veninder har kæmpet med mig for at få mig til at tage min medicin. Det er sluppet ud. Og nu er det kommet for øre på nogen af de andre radioer.

Når vi skal have crrwmøde her på søndag vil min veninde have at jeg skal fortælle dem om mine stemmer. Og de psykiske problemer jeg går med. For at kunne lukke de rygter. Det vil mine stemmer på ingen måde have. De vil gerne have at jeg når at gøre en ende på det hele inden søndag. Så jeg ikke skal gå igennem det. Jeg har kun til i morgen torsdag. Da min veninde vender tilbage til Nordjylland. Jeg ved bare ikke om jeg har medicin nok til at kunne gøre det. Ellers må jeg ned på apoteket og hente noget mere. Det må jeg lige få tjekket op på.

Jeg ved ikke helt om jeg skal skrive et afskedsbrev. Og hvis ja. Så skal jeg lige finde ud af hvad det skal handle om. Jeg får godt nok en travl dag i morgen. Med alt det jeg skal nå.

Vi må se hvordan det hele kommer til at gå. Nemt bliver det ikke. 😢

Jeg håber ikke at det her blogindlæg har påvirket jer. Det beklager jeg meget hvis det har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *