undskyld, undskyld, undskyld.

jeg vil gerne sige kæmpe undskyld for mit sidste blogindlæg. jeg havde det virkelig skidt i går. og desværre så fil mine stemmer lov til at skrive mit tidligere blogindlæg hvis desværre har virket voldsomt på nogen af dem som læser med. og det beklager jeg dybt. jeg har desværre ikke det ret meget bedre hertil aften. stemmerne er virkelig sure over hvorfor jeg ikke har gjort det endnu. de ville rigtig gerne have at jeg gjorde det i går. nu er en af mine veninder desværre (for stemmerne) kommet tilbage til Nordjylland. så jeg kan nok ikke nå at gøre så meget desværre. men mon ikke det går.

ihvertfald vil jeg endnu en gang sige undskyld for det meget voldsomme blogindlæg.

jeg vil prøve at gøre så det ikke gentager sig. men jeg kan desværre ikke love noget sådan som jeg har det nu her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *