er jeg mon klar til på tirsdag?

her i dag snakkede jeg med min kontaktperson om hvordan jeg syntes det var gået til mit udskrivningsmøde her i mandags. vi kom så ind på udskrivelse og hvornår de havde en udskrivning i tankerne. hun sagde at indtil videre så er det tirsdag jeg skal udskrives. dette har jeg det meget blandet med. på den ene side vil jeg gerne hjem men på den anden side så er der også en dejlig tryghed. jeg er mest bange for om jeg kan modstå stemmerne og de ting de gerne vil have at jeg skal gøre. min kontaktperson var også herinde for at vi skulle snakke om de hjælp som jeg skulle have i hjemmet. det er meningen at der skal komme nogen hver dag og hjælpe mig med aftensmaden og få den lavet. der skal også komme nogen hver 14 dag og dusere min medicin. jeg er bare bange for når jeg er alene om jeg kan undgå at handle på tankerne. lige nu mens jeg er indlagt kan jeg ikke gøre så meget af det som stemmerne siger. netop fordi at jeg ikke har min medicin hos mig. det har personalet nemlig. jeg har heller ikke nogen skarpe genstande til at skade mig selv med her på min stue. lige nu selvom jeg har været ude og at gå en tur. så har jeg stadig lyst til at skade mig selv. det værste er at jeg ikke bor så langt herfra så jeg kan hurtigt gå hjem og skade mig selv. jeg kan endda forlade afdelingen selv om jeg ikke har udgang. dørene er nemlig stadig åbne.

jeg er bare så meget i tvivl om jeg overhovedet er klar til at komme hjem. tankerne køre rund med de forskellige scenarier igennem for hvad der kunne ske. nu hvor jeg får alt mit medicin hjem til mig selv igen og igen være alene. men det må tiden vise. nu regner jeg med at jeg skal hjem på orlov i weekeden. så må vi se hvordan det kommer til at gå. heldigvis skal jeg ikke være helt alene i weekenden da min mor kommer herop fra på fredag af og skal være her til søndag. går det godt. så siger de nok ja til at jeg kan blive udskrevet. går det ikke. jamen så må de jo beholde mig. jeg er også lidt usikker på om hvornår de kan få sat de forskellige bostøtte i gang. sådan som jeg husker det så var der jo lidt ventetid på det. men det må jeg jo lige høre dem om. der er ikke andet for.

nu vil jeg afslutte dette blogindlæg da jeg snart får min nat medicin. og snart skal i seng. i morgen skal jeg noget som jeg ikke har gjort længe og noget jeg var meget skeptisk om jeg ture og kunne rumme i forhold til hvis jeg nu ville få et angstanfald eller hvis stemmerne blev for voldsomme. i morgen skal dem fra afdelingen som har lyst en tur på stranden en tur. dette bliver sikkert hyggeligt nok men samtidig som sagt er jeg også bange for hvis jeg skulle gå hen og få det værre dernede. men dette må tiden jo vise.

sov godt folkens. jeg håber i får en bedre nat end min dag har været.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *