et par dage med min nye kædedyne

som jeg har skrevet tidligere så har jeg længe gerne ville have en kædedyne. min bosøtte Camilla har undersøgt om jeg kunne få en kædedyne. det lykkedes heldigvis. nu er der så gået et par dage hvor jeg har kunne sove med min nye kædedyne. jeg er virkelig glad for den. og jeg kan slet ikke undvære den. den giver mig så meget mere støtte end min kugledyne gjorde. lige nu har jeg den på afprøvning i 14 dage. jeg håber derfor at jeg kan få den bevilget når de 14 dage er gået. for jeg er super glad for den. det gode ved min nye kædedyne er at den ikke fylder for meget. dette betyder så at jeg faktisk kan have den med hvis jeg skal sove ude. heldigvis fuldte der en taske med som jeg kan transportere den i. så jeg kan have den med rundt. det er bare super dejligt.

lige nu på sådan en lørdag skal der ikke ske så meget. jeg har lige haft besøg af min nabo da der har været en og købe min tablet som jeg havde sat til salg. her senere kommer der en anden som skal købe den dj controller som jeg også har til salg. så det er bare dejligt at der kommer lidt penge ind på kontoen. jeg brugte heller ikke hverken den tablet eller min dj controller. for en gangs skyld så har dette her indlæg da været positiv. så det hele ikke er sort og trist det hele. lige nu venter jeg på at min vaskemaskine skal blive færdig med at vaske mit tøj. så jeg kan få hængt det op. og få sat en nye vask over.

jeg vil til at afslutte dette blogindlæg da min nabo snart kommer igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *